Utflykt i Ernst spår...

Jaha, då har ännu en helg passerat...denna spenderades för min del hos föräldrarna i Örebro. Skönt med en lugn och skön helg med god mat, en klar fördel med att åka hem.

En lite skojig sak som gjordes i helg var söndagens utflykt. En av Örebros "kändisar" är ju Ernst Kirchsteiger, ni vet han lite underliga inredaren som gör om torp och säger saker som "Här sitter jag och känner in rummet" och verkligen mena det. Under åren har han väl gjort några hus och lägenheter runt Örebro trakten och vi beslutade oss att åka och kika på det senaste objektet, en omgjord lada en bit utanför Örebro. Lite udda att komma till en liten gulllig by på landet med smala vägar och svänga in på en gårdsplan och inse att vi inte var ensama om denna idéen...minst 10 bilar trängs redan här. Den ombyggda lada fungerade för tillfället som kafe, för att tillmötesgå och tjäna lite pengar på alla nyfikna. Var ljust och oväntat stort därinne, lite udda med alla annorlunda materialen (sten, grus, tegel, ull, järn, korrugerad plåt...), skulle nog inte vilja bo där men ganska kul och se...klart värt ett besök. Som en bonus så säljer gården egentillverkad ost...
Alltså även en mupp som Ernst kan tillverka något helt okej och som den lättlurade, lättroade och nyfikan människa man är måste man ju ta sig en titt.

image17
Bild från SVT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0