Så otroligt häftigt...

...man önskar verkligen att man var lika talangfull som Sandra Backlund. Jag vet att det inte är första gången jag tar upp henne här men det kan inte hjälpas, hennes kreationer (finns nog inget mer passande ord) är bara för häftiga. Stora former, volymer och oväntade material...vad sägs om klädnypor eller vikt papper.
Okej kanske inte skulle ha på mig detta på jobbet eller någon annanstans till vardags men bara att titta på hennes stickade plagg gör mig varm inombords.
Fram för fler talangfulla svenskar...

Bilder från www.sandrabacklund.se
image28
image29
image30

Bränt rostat bröd...

Mina matlagningskunskaper är väl inte de bästa, men jag brukar laga okej mat i alla fall så att det duger för mig. Men nu vet jag inte vad som hänt, om dagen börjar med att man misslyckas med det rostade brödet...vad kommer senare? Kanske ska ta det som ett tecken från ovan och köpa hämtmat...får ju fin middag ikväll i alla fall, resturangbesök med kompisar är tydligen räddaren i nöden när man glömt bort allt om hur man lyckas med mat.

Avskyr att vara sjuk...

Det är tack och lov inte ofta det händer men när det väl är dags finns det inget värre. Att vara sjuk är verkligen tråkigt! För att inte tala om att det inte är roligt att hosta upp en lunga, låta som en kråka och ha ont i hela kroppen. Varför finns det inget universal medel mot förkylning? Okej kanske är mer viktigt att hitta ett botemedel mot cancer eller aids men just nu är jag självisk och tjurig...

RSS 2.0