Barnsligt

Tänk vad tiden går fort (när man har roligt) dagarna bara flyger förbi och så är det helg igen, känns bra att man känner så två månader in i nya arbetet. Okej det är inte överdrivet skoj att släppa sig upp på morgonen, när det är mörkt, för att sedan inte gå ifrån jobbet förran det återigen är mörkt. Men det bra överväger helt klart det dåliga =)

En kollega hade en bra tanke om varför man inte går och lägger sig så tidigt som man borde...vilket gör att man inte sover så länge som man borde, vaknar och vill strypa väckarklockan och nästan somnar på bussen på väg till jobbet. Han sa: "Vi är alla fortfarande barn: hälften av tiden går åt till att vara uppe så länge som möjligt och den andra hälften till att få så mycket godis som möjligt" Tycer det stämmer ovanligt bra...speciellt om man tänkre på folks beteende på fikaraster när det bjuds på fikabröd...tjurrusning/sandlådebråk.
Visst är det underbart att vara vuxen och kunna erkänna att man är barnslig!

image27


Åter ute i de virituella verkligheten

Åh äntligen....helt otroligt att man är så teknikberoende, har verkligen kännts trist att vara utan internet i nästan två månader. Får väl ifs skylla mig själv, kunde ju fixat det här för länge sedan, till exempel redan innan jag flyttade men jag är en seg och lat människa som har haft massar annat i huvudet. Jobb till exempel, det är ju mycket nytt på ett nytt jobb särskilt om det är det första jobbet...men skoj är det =)

Såg att det var länge sedan jag gjorde ett inlägg...fick ju till och med en kommentar om det. Det är ju inte läge att blogga på jobbet, särskilt inte om datorn är spärrad för sådana sidor....sänker ju effektiviteten något. Men nu ska det bli lite fler inlägg, hoppas jag iaf.

Alltså: Stay tuned, for the thrilling sequel...

RSS 2.0